sunnuntai 1. toukokuuta 2011

day 15 - a song that describes you

Mary Poppins - Jolly holiday

Katsoin pääsiäisenä pitkästä aikaa kokonaan Maija Poppasen, ja vastoin vanhoja väitteitäni se olikin ihan kestettävä, jopa suloinen paikoitellen. Ehkä vielä joku päivä tajuan pitäväni Sound of musicista, iki-inhokistani? Huih!

Hypättyään vahaliitupiirrokseen Bert ja Maija ovat iloisia ja mitä muuta tekisivätkään kuin laulaisivat siitä? En nyt väitä olevani aivan yhtä aurinkoinen kuin elokuvan lastenhoitaja, mutta iloisuus ja positiivisuus on aina ollut tavaramerkkini.

Oh, it's a jolly holiday with Mary / Mary makes your heart so light
When the day is grey and ordinary / Mary makes the sun shine bright

Katselen elämää mielelläni paremmalta puolelta, siihen asti että monet uskovat minun teeskentelevän. Näin ei ole, ja osaan kyllä valittaa ja märistä oikein olan takaa jos tulee tarve. Mutta usein käy kuin Martti Vainaan hilpeälle pöytäseuralle: taas kerta kerran jälkeen naamat hymyyn soikenee / ei murehdita päivää jolloin raajat oikenee.

Toivottavasti tämä tunne ja tapa säilyy aikuisiälle asti. Realismi toki on suotavaa, mutta on niin kivaa löytää päivittäin hyviä asioita ja jaksaa kiinnittää niihin lapsenomaisella innolla huomiota.

No wonder it's Mary that we love!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti