maanantai 8. elokuuta 2011

Ping! Olet haastettu!

Edellinen yritykseni saada aikaan kunnollinen haastepäivitysten rimpsu karahti kiville kun tuli vastaan biisi, jota en niin mitenkään saanut määriteltyä. Lisäksi olen vain liian laiska ja moneen juokseva etten saanut aikaiseksi aktiivista päivittelyä. Parempi olla lupaamatta niitä jatkossakaan. Mutta tässä on nopea pikku haaste, jonka saa täytettyä kerralla ja sen suurempia miettimättä. Meemien hienous, ah. Ne harvat ihmiset jotka tätä höpötystä joskus lueskelee, on varmaan jo tehneet tämän omassa blogissaan, mutta ilmoitelkaa tuntemattomatkin jos päädyitte minua seuraamalla tämän tekemään.

1) Lempiväri

Olen pienestä pitäen tottunut vastaamaan tähän peruspunaisen, joten miksi luopua siitä nytkään. Jos eri punaisista pitää valita, pidän juuri nyt sekä sellaisesta tummasta punaviinistä että heleästä rosésta. Ja kyllähän nuo ihan juominakin maistuvat. Pidän myös tästä lähes oranssiin vaalenneesta etuhuiskastani - priden kunniaksi spektrin väreihin tuunatusta tukasta on jäljellä enää etuhiusten entinen punainen.

2) Paikka, jossa haluaisin käydä
Saako huutaa kaipuusta? Kartalle jos saisi läiskiä pisteitä sen mukaan, minne halajan, olisi se pian aika pilkukas. Mutta jos nyt tähän laittaisi Marokon, joka on alkanut houkutella talven suunnitelmia tuumaillessa. Eikun sittenkin Pariisin. Eikun hei Melbourneen haluan takas!

3) Lempiruoka
Tällä hetkellä suu napsaa Jenni-sedän ja Suskin kanssa usein nautitun tofu-kuskussalaatin perään. Olen tehnyt sitä jo viidesti kesällä, ja saanut ihastuneita huokailuja ystäviltä. Se vaan on niin hyvää. Tein myös keväällä itse porkkanasämpylöitä, ne oli ihania vaikka menivätkin jostain syystä kivikoviksi pinnalta. Itsetehty on silti aina itsetehty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti