sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Hold on to your hats!

Tästä se lähtee, kevätlukukausi. Kahdeksalta aamulla pitäisi olla skarppina jatkamassa ainediibadaapaa ja esittelemässä hienoja tuntisuunnitelmia. Mitä lähemmäs pedaopintojen vaatima työmäärä hiipii, sitä hanakammin huomaan tarttuvani piirrettyihin elokuviin, klassikkoteoksiin (nytkin vierellä Tom Jones) ja mopin varteen. Lauantaina eräiden muiden potiessa krapulaa sisustin kolkkoa eteistä/ruokatilaamme, tyhjensin vieläkin nurkissa pyöriviä muuttolaatikoita ja täytin aleista ostetut kehykset valokuvilla ja postikorteilla. Sijaistoiminta rules big time.

Tänään houkuttelin Jenni-neitisen sunnuntaikävelylle, joka vei puutaloidyllien keskeltä Näsijärven rantaa pitkin Kyttälän kirppiksen sovituskoppiin. Kyllä naisen vaatekaapissa on aina tilaa vielä yhdelle mekolle, varsinkin kun kyseinen Vilan ihanuus irtosi sopuhinnalla. (Tämä ei ole muotiblogi.) Kuolasin myös joitakin Teeman kulhoja, mutta pidin näppini niistä erossa.. toistaiseksi.

Luistelututtu kyseli vapaaehtoisia puolen vuoden matkalle Sansibariin. Olin jo juoksemassa lentokentälle, mutta kyseinen pesti on ensi kuusta kesään. Olisipa ollut kesästä eteenpäin, niin voisin toivottaa että soronoo! ja juosta auringonlaskuun.

Huomisen teemabiisi ollee Pink Floydin Another brick in the wall.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti